Voss Kommunikasjon

Opningstider

man-fre 09:00-16:30 lørdag 10:00-15:00

Kontaktinfo

56 52 30 00 post@vossk.no

Nettstad

https://www.vossk.no/

Voss Kommunikasjon er ein breddelevrandør av tjenester og produkt innan mobil og data. Me leverer primært til bedriftsmarknaden, men med vår nyoppussa butikk i Uttrågata leverer me og til privatmarknaden.

 

I kjellaren på bygget har me datasenteret « Vossaskyen» Ved å leiga server i skyen hjå Voss kommunikasjon får alle rask og problemfri datatilgang med enkel pålogging via pc, mac eller nettbrett.  Ein kan og få backup av lokal data, samtidig som du kan få synkronosering av data, så det blir tilgjengelig på telefon, nettbrett og andre enheiter.

 

Voss Kommunikasjon er den største levrandøren av multifunksjonsmaskiner på Voss og omland. Her kan store bedrifter få skreddarsydde løysingar eller småbedrifter som ønsker å kutte ut dyre småprintere å få ein raskare, billigare og meir driftsikker maskin.

 

Telering kjeden som Voss Kommuniksjon er medlem av er einaste kjede som kan tilby både telenor og telia på telefoni. Dette gjer at me kan til kunden forskjellige løyisingar etter korleis behov ein har.

Alle medlemer